Anpassa

BASPAKET

99 personliga namnlappar per paket - välj mellan strykbart eller strykfritt utförande

Härliga namnlappar med stilren design som passar alla åldrar. Namnetiketter i 3 olika storlekar. Snart blir det ordning på vardagen!

 1. Namn

  Här fyller du i det namn som du vill ha med på etiketten.

  15 tecken kvar
  15 tecken kvar
  15 tecken kvar
 2. Välj färg
 3. Välj typsnitt
 4. Utförande

  För klädetiketter - välj mellan strykbart eller strykfritt alternativ. Läs mer om de olika varianterna nedan.

BASPAKET FÖR KLÄDER, SKOR & PRYLAR

Våra Samlingspaket är det bästa sättet att skapa ett mer organiserat liv. Hur då? Enkelt! Med våra personliga etiketter håller du koll på kläder, skor och omtyckta saker så att de alltid hittar hem igen. Ordning och reda…. och kul!

Vårt Baspaket innehåller 42 strykbara/strykfria klädetiketter (du väljer!), 21 skoetiketter och 36 pryletiketter. Totallt 99 personliga namnlappar!

Om du köper motsvarande produkter var för sig uppgår priset till 357 SEK, men om du köper dem som ett Baspaket för 285 SEK sparar du både tid och pengar. Yippee!

Mer om namnlappar i Baspaket

Våra strykfria namnlappar klistrar du på, blixtsnabbt. Den perfekt lösningen när man är på väg ut genom dörren. Strykfria namnlappar ska appliceras på märkes- eller tvättrådslappen. Det går att pilla bort etiketterna om kläderna ska leva vidare! Vi tror på hållbarhet!

Våra strykbara namnlappar stryker du på, snabbt och enkelt. De sitter perfekt, tvätt efter tvätt. Välj strykbara klädetiketter om du önskar en permanent namnmärkningslösning. 

För instruktioner och tips för bästa applicering av våra namnlappar, läs mer under ProduktinformationTips! Spana även in vår instruktionsfilm som finns på webbsidan.