Loading...

Rektangulär Vit

PRYLETIKETTER


109 KR – 36 etiketter

Pris 109 KR
1

SKRIV NAMN

Rad 1:

[15 ]

Rad 2:

[15 ]

2

VÄLJ FÄRG

3

VÄLJ TYPSNITT

UPPDATERA

Med vår breda kollektion av personliga pryletiketter kan du märka upp allt du vill – med stil! Namnlapparna ser till att dina barns omtyckta saker hittar hem igen. Även dina minstingar kommer att känna igen sina färgglada och lekfulla namnlappar från Applino.

Pryletiketterna har testats av barn och är framtagna för att klara allt dina barn utsätter dem för. De är vatten- och reptåliga och håller färgen perfekt. De tål mikrovågsugn och diskmaskin – till och med att förvaras i frysen! Perfekta för vattenflaskor, sportsaker, matlådor, nappar, tandborstar, böcker, musikinstrument – ja, du väljer! 

  • Varje etikett är 50 mm x 20 mm
  • Förpackningen innehåller 36 etiketter
  • Självhäftande material av högsta kvalitet
  • Hållbara färger som inte bleknar
  • Reptåliga
  • Fäster på alla jämna och plana underlag (applicera inte på plast som innehåller silikon, har en fet yta eller grövre struktur)
  • Pryletiketterna passar perfekt på vattenflaskor, sportsaker, matlådor, böcker, musikinstrument, elektroniska prylar, favoritleksaken och mycket mer!

Klistra på så här:

Ren och slät yta

Klistra fast dina pryletiketter på rena och släta ytor.
Obs! Applicera inte namnlappen på plast som innehåller silikon, har en fet yta eller har grövre struktur.

Gnugga fast

Det självhäftande limmet på våra pryletiketter fäster bäst om du placerar namnlappen där du vill ha den och sedan gnuggar försiktigt över hela ytan.

Härdningstid

Vänta två till tre dagar före användning så limmet hinner sätta sig ordentligt.

Obs! Våra boketiketter är pappersbaserade och tål inte vatten. 

När kommer min beställning?

Vi skickar vanligtvis dina varor inom 5 arbetsdagar. De levereras med A-post av PostNord AB.

Frakt och expedition

En frakt- och expeditionsavgift om 29 kronor tillkommer per beställning inom Sverige. För övriga länder är fraktkostnaden beroende på vikt och land. Kontakta oss för prisuppgift.

Kortbetalningar hanteras av vår betalningspartner DIBS Payment Services AB (DIBS) som garanterar en snabb och säker betalning. DIBS uppfyller kraven för PCI-DSS.