Om Applino

Om Applino

 

Ordning och reda… och KUL! 

Vi älskar ordning och reda, absolut. Men vi tycker också att praktiska lösningar inte behöver vara tråkiga. En helt vanlig namnetikett kan vara personlig, rolig och alldeles, alldeles underbar! 

Vi på Applino har skapat en bred kollektion av roliga, personliga och färgglada namnlappar. Med lekfulla motiv, moderna mönster och härliga färger kommer du och dina barn säkert hitta era favoriter! 

Gör vardagen lite enklare 

Vi vill göra din vardag lite enklare, lite roligare och lite mer färgglad! Våra namnlappar är framtagna för att se till att dina barns saker följer med hem igen.  Säg hejdå till kvarglömt-lådan! Förhoppningsvis behöver du aldrig mer leta bland andras borttappade saker för att hitta dina barns tillhörigheter.  

Namnlapparna är enkla att applicera ­– bara stryk/klistra på barnens kläder, klistra på barnens skor och andra omtyckta saker. Passar på böcker, leksaker, matlådor, vattenflaskor, gympapåsar, sportsaker, instrument, nappar, gosedjur – ja, du väljer! 

De personliga mönstren och de glada färgerna gör att namnlapparna passar alla åldrar och hjälper ditt barn att enkelt känna igen sina egna saker! 

Fint till dina finaste

Materialet i våra namnlappar är valt med omsorg, bara högsta kvalitet! Namnlapparna är tillverkade för att tåla samma tempo som dina barn har, de är vatten- och reptåliga och sitter där de ska. Klädetiketterna tål självklart både tvättmaskin och torktumlare och våra självhäftande pryletiketter tål diskmaskin och mikrovågsugn. Färgerna som används är snälla och tar hänsyn till både miljön och barn. 

Märk skillnaden

Vi har en mission på Applino – eller kanske två: Lekfullhet och funktionalitet!
Det hoppas vi att du märker när du handlar från oss!

Varmt välkommen!